Uygulamadan silme
- Kent Lobisi uygulamasını aç ve Ayarlar'a gir.
- Ayarlar'ın en altındaki Hesabı sil'e dokun.
- Şifrenle (iki adımlı doğrulama açıksa kodla da) onayla.
Uygulama olmadan silme
Kent Lobisi hesabını sil
Hesabını silmek için kayıtlı e-posta adresini ve şifreni gir. 2FA açıksa e-postana bir kod gönderilecek.
Hesabını silersen:
- Profilin, fotoğrafların ve ilanların kalıcı olarak silinir.
- Gönderdiğin mesajlar sohbetlerde kalır ama adın "Silinmiş hesap" olarak görünür.
- Sahibi olduğun gruplar başka bir yöneticiye devredilir.
- Hesabın 30 gün sonra kalıcı olarak silinir. Bu süre içinde tekrar giriş yaparak geri alabilirsin.
Taksici aboneliğin hesabını silince iptal olmaz. Ücret alınmaya devam etmemesi için aboneliğini Google Play'den (iPhone'da App Store'dan) iptal etmelisin.
Aboneliği yönetSilme işlemini onayla
Silme isteğin alındı. Hesabın 30 gün sonra kalıcı olarak silinecek.
Emin misin?
Hesabın 30 gün sonra kalıcı olarak silinecek. Tüm cihazlardaki oturumların şimdi kapatılacak.
Neler silinir?
- Profilin "Silinmiş hesap" olarak anonimleşir; adın, kullanıcı adın ve profil fotoğrafın kaldırılır.
- Gruplardan ve arkadaş listelerinden çıkarılırsın.
- Gönderdiğin mesajlar sohbetlerde kalır ama adın "Silinmiş hesap" olarak görünür.
- Hesabın 30 gün sonra kalıcı olarak silinir. Bu süre içinde tekrar giriş yaparak geri alabilirsin.
- Kayıtlı cihazların ve bildirim ayarların silinir.
Neler bir süre saklanır?
- Giriş kayıtları (IP adresi, cihaz bilgisi): 5651 sayılı Kanun gereği 365 gün.
- Silinen mesajların içerikleri: şikâyetlerin incelenmesi ve yasal talepler için 90 gün.
- Şikâyet ya da yasal süreç varsa: ilgili içerikler süreç sonuçlanana kadar.
- Hesap özeti (e-posta adresi, kullanıcı adı): yasal talepleri yanıtlayabilmek için 2 yıl.
- Ödeme kayıtları: kimliğinden ayrılarak saklanır.
Bu süreler dolunca veriler kalıcı olarak silinir.
Taksici aboneliğin varsa
Hesabını silmek, Google Play ya da App Store'daki taksici aboneliğini iptal etmez. Ücret alınmaya devam etmemesi için aboneliğini Google Play'den (iPhone'da App Store'dan) ayrıca iptal etmelisin.
Misafir hesaplar
E-posta bağlanmamış misafir hesaplar, çıkış yapıldıktan ya da 30 gün kullanılmadıktan sonra otomatik olarak silinir.